Tipy zdarma 15.1

14. Jan 0  

Dnes to bude bez oficialnych tipov. I ked sa hra hned 64 zapasov, rozhodli sme sa nevsadit nic. Obcas je dobre nepodliehat nutkaniu nieco vybrat z velkej porcie, ale dat si pauzu. Zaujimavych zapasov je tam viacero, ale ziaden nas neoslovil na tolko a nenasli sme ani ziadnu matematicku value, aby sme sa rozhodli zaradit ho na tiket.

ATP:

Munar vs Fognini.. Uz v predsezonnom preview sme pisali o Munarovi. Podla nas tento rok bude jeho a rozhodne urobi progress. Lenze toto je velmi nestastny matchup pre neho. Ak Fog neodstriela opat raz svoj zapas, tak potom vsetky Munarove zbrane su neucinne. Munar je kvalitny baseliner, ktory dokaze svojich superov uhrat, ubehat. Ale skuste to s Fogninim ? To proste nejde. Ak bude hrat Fog svoj standart, tak Munar nevyhra. Bol by to vyslovene tip na to ako sa Fabio vyspi. A do toho sa nam nechce.

Jarry vs Mayer.. Jarry sa odhlasil z turnaja v Sydney pre zranenie nohy. Lenze podla kolegov, ktori su v Melbourne uz Jarry normalne trenuje vo full tempe. Ak je tomu tak, tak potom mozeme ocakavat tiebreakovu bitku. Jarry je sice juhoamerican, ale nie je to v ziadneom pripade antukar, ale skor hrac s dobrym servisom a s rychle postavenou hrou na par uderov. Mayer tiez na servise nebude zaostavat. Over 3.5 setu do akovky by nemusel byt zly napad.

Karlovic vs Hurkacz.. Tu plati este viac ako vyssie spomenute. Izy zapas cez tiebreaky. Do akovky spolu s Mayerom a rovnaky bet over 3.5 setu.. Ivo je na servise neprekonatelny.. Ale nie v zapasoch hranych na tri vitazne sety. Hurkacz je velmi velka nadej a dalsi vyprask ako dostal na US od Cilica 26 06 06 neocakavame. 

Li vs Kohlschreiber.. toto je nasa srdcovka na tuto noc :) Osobne sme si v nizsom vklade vsadili Li ze vyhra prvy set v nadhernom kurze. V kurze nad 6, sme nedokazali odolat. Kohli je jasny fav a nikto mu to neupiera. Ale on casto strieda vynikajuce vykony s chvilkovymi vypadkami. Ak sledujete jeho zapasy, tak musite vidiet ze by to nebolo  prvy krat, kedy by Kohli stracal koncentraciu. Li naopak si ucast na AO vybojoval cez azijske play off, ktore vyhral. Nuz zrejme az tak zle to s nim nebude. Nema absolutne co stratit a tak v uvode ak bude hrat bez strachu sa mozu diat veci. Neskusame ziaden hcp, kludne to moze byt 3x 26, ani stavku na cely zapas. Na to je Kohli az prilis skuseni. Vyslovene nizsi vklad na prvy set s tym ze Kohli uvod zaspi v obrovskom kurze. Toto znie ako value bet. Oficialne to ale na stranku nepridavame.

Popyrin vs M.Zverev.. Toto vyzera ako solidna pasca :) Za prve kurz na Popyrina je vyklesany, na druhej strane vsak Zverev by vobec nemal byt fit. Ak teda nieco skusit, tak bud Popyrin do akovky tam kde sa rata skrec, alebo skor 3/0 na sety s tym ze Zverev ozaj nie je fit. My to vsak obchadzame. Zavahali sme s Edmundom, ktory tiez mal zdravotne problemy a uz mozno aj v podkurze druhy zapas dohanat nebudeme.

Kyrgios vs Raonic.. over 3.5setu.. Viete si predstavit ze toto bude rychle predstavenie pre jedneho alebo druheho ? My vobec. Tento zapas sa bude divakom pacit. A bude trvat velmi dlho.

 

 

 

Komentáre