Tipy zdarma 8.1

07. Jan 0  

Ebden/Lindstedt vs Gonzalez/Jarry 1 2.05 3j

Tip je zalozeny na odhlaseni sa Nicolasa Jarryho zo singloveho turnaja. Dovodom bolo zranenie nohy. Nicolas je v prvom rade singlista a deblove turnaje ma skor na spestrenie. Pochybujeme ze tyzden pred grandslamom bude skusat nohu a riskovat zhorsenie zdravia ked singel vynechal. Pravdepodobne sa z turnaja odhlasi, ale ak by nie, tak je rozhodne dobre skusit tip proti nemu. 

Bolt/Reid vs Lajovic/Seppi 1 1.83 2j

Australcania maju stabilnu a silnu deblovu historiu. Kazdorocne na ATP turnajoch ci grandslamoch domace wild card dokazu urobit vyrazne prekvapenia. Bolt s Reidom maju rozhodne uz co to odohrate. 

Lajovic so Seppim su singlisti. U nich tazko hladat vyraznu deblovu motivaciu. Po tom co Dusan Lajovic vypadol zo singla, tak mu v debli uz velmi neverime. So Seppim to moze byt podobne. 

 

Kostyuk vs Cepelova 1 + Thomspon vs Daniel 1 2.89 4j

 

Marta tu minuly rok uhrala z kvaldy tretie kolo a patrila k velkym senzaciam. z AO ma rovnako aj juniorsky titul. Stale plati, ze toto je najvacsia stale juniorska nadej pre seniorsky tenis. Marta ma velmi velke ambicie a bohuzial pre nasu Janku Australia jej sedi asi zo vsetkych turnajov najviac. Marta by sa mala rovnako ako minuly rok v pohode kvalifikovat do hlavnej sutaze.

Thompson hral uz minuly tyzden velmi dobre a tento tyzden by to mohlo byt vyrazne lepsie. Taro postupil do hlavnej sutaze len ako lucky looser a nastupil namiesto zraneneho Medvedeva. Proti dobre hrajucemu a najma agresivne hrajucemu Thompsonovi jeho defenziva v rychlych podmienkach nebude stacit. 

Komentáre