Preview ATP >> Lyon, Geneve WTA>> Strasbourgh, Nurnberg

Preview ATP >> Lyon, Geneve WTA>> Strasbourgh, Nurnberg

19. May

Po dvoch tyzdnoch svetoveho tenisu nam ATP a WTA prinasa mierne vydychnutie si pred parizskym cervenym peklom. 4 turnaje nizsej kategorie vsak mozu poskytnut paradny tenis v krasnych podmienkach. Najma ATP turnaje sa konaju v dvoch paradnych kluboch a teda aj my ako divaci si isto vychutname skvely tenis.

Preview >> Rim

Preview >> Rim

12. May

Caka nas turnaj v prenadhernom Rime. Dalsia skvela porcia WTA aj ATP zapasov. Simona Halep v Rime marne caka kedy dvihne trofej nad hlavu. Rafa Nadal sem prichadza bez zisku co i len jedineho tohtorocneho titulu. Caka nas turnaj plny prekvapeni ? Citajte preview :)

Preview >> Madrid

Preview >> Madrid

04. May

Nadherny tenisovy turnaj v Madride je po roku spat a s nim porcia skvelych zapasov. Favoriti su jasny. Ale dokaze Simona a Rafael to co sa od nich ocakava ? Viete ake su statisticke zaujimavosti pre tento turnaj a ako sa bude darit nasim ciernym konom ? Citajte preview :)

Preview ATP >> Mnichov, Estoril WTA >> Rabat, Praha

Preview ATP >> Mnichov, Estoril WTA >> Rabat, Praha

28. Apr

Tento tyzden nas caka porcia styroch mensich turnajov. Cely tenisovy svet dostane vydychnut pred bliziacim sa 5tyzdnovym antukovym vyvrcholenim. Prinasa nam jeden zo stvorice turnajov podobne zaujimavosti ako Barcelona ? Mozu uspiet tento tyzden slovensky ci cesky tenisti/tky ? Vsetko najdete v nasom preview.