Preview >> US OPEN

Preview >> US OPEN

23. Aug

Posledny grandslam roka je tu. Kto sa pripoji k Barty, Halep, Osake, Nadalovi a Djokovicovi a stane sa grandslamovym vitazom v sezone 2019 ? Uvidime opat niekoho z tejto plejady, alebo sa dockame turnaja plneho prekvapeni ?

Preview >> Winston Salem, Bronx

Preview >> Winston Salem, Bronx

17. Aug

Caka nas pomerne nudny tyzden. Po dvoch velmi silnych tyzdnoch, kde sme mali tisicovky v Kanade a v Cincinnati je potrebne si od tenisu oddychnut pred poslednym grandslamom. Prichadzaju na radu posledne dva pripravne turnaje, kde vsak bude chybat cela tenisova spicka. Na rad tak mozu prist prekvapujuci vitazi

Preview >> Cincinnati

Preview >> Cincinnati

11. Aug

Mam pred sebou poslednu americku tisicovku. Na ATP okruhu sa dockame po pauze navratu dvoch kralov Novaka a Rogera. WTA okruh prinasa druhe pokracovanie po Kanadskej zastavke. Dockame sa senzacii ako tomu bolo v Toronte a Montreale ?

Preview >> Montreal, Toronto

Preview >> Montreal, Toronto

03. Aug

Vrchol letnej hardovej sezony prave zacina. Su tu prve z dvojice excelentnych hardovych masters. Zeny budu bojovat v Toronte a muzi zase v Montreale. Viete aky je medzi turnajmi rozdiel a komu by sa mohlo darit ? Vsetko najdete v preview.